Siirry sisältöön

Ohutseinäiset teräsputket huippupinnoitteilla ja putkilaserpalvelu

Mittatarkat ja räätälöidyt teräsputket aina oikeaan kohteeseen

FennoSteel Oy on täyden palvelun ohutseinäisten teräsputkien valmistaja vaativiin käyttökohteisiin. Tuotevaihtoehtomme kattavat teräkset kylmämuovattavista vetolaaduista aina seostettuihin korkealujuusteräksiin. Alan kilpailukykyisin pinnoitevalikoima sisältää sinkityt, kuuma-aluminoidut, alusinkityt, magnesiumseostekäsitellyt sekä mustat materiaalit. Yhteistyömme johtavien terästuottajien kanssa takaa huippulaadukkaat materiaalit.

Teräsputkia monipuolisesta valikoimasta

Markkinoilla Fennon teräsputket tunnetaan mittatarkkuudesta ja korkeasta laadusta niin raaka-aineen, korroosionkestävyyden ja hitsattavuuden osalta. Putkiluettelomme sisältää suuren valikoiman pyöreitä, suorakulmaisia ja soikeita muotoja. Jos tarvettasi vastaavaa tyyppiä ei löydy putkiluettelosta, teemme tarvittavat työkalumuutokset tuotantolinjaamme uusille muodoille ja kokoluokille. Myyntihenkilöstömme on palveluksessanne kaikissa mahdollisissa teräsputkiin liittyvissä kysymyksissä.

Teräsputket jatkojalostettuna valmiiksi asti

Muistathan, että jatkojalostamme teräsputkia aina valmiiksi tuotteiksi asti hyödyntäen aukotuksia, taivutuksia, laserleikkausta, hitsausta sekä pintakäsittelyitä.

Toimitusvarmuus ja nopeus

Varastoimme teräsputkista vakiokokoja ja asiakkaan kanssa sovittuja erikoiskokoja varmistaaksemme nopeat toimitukset.

Halu joustaa ja palvella

Arvostamme asiakkaitamme ja pyrimme olemaan joustava ja palveleva kumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Laatu

Laatu on tärkein toimintaamme ohjaava kriteeri ja siitä emme tingi.

 

Laadukkaat FennoSteel teräsputket

  • Ohutseinäiset putket eri teräslaaduista alan parhailla pinnoitteilla
  • Halkaisijat 19-89 mm
  • Seinämävahvuudet 0,75-4 mm
  • Pyöreät, neliöt, suorakaiteet ja ovaalit vakiokoot eri pituuksilla sekä asiakaskohtaiset erikoisprofiilit
  • CE-hyväksytyt liikennemerkkiputket

Teräsputkien korroosionkesto uudelle tasolle huippupinnoitteilla

FennoSteelin teräsputkia käytetään mitä erilaisimmissa kohteissa pakoputkistoista liikennemerkkeihin, kasvihuoneisiin, laivanrakennukseen ja kalusteisiin.

Fenno_exhausts

Alusinkityt ja kuuma-aluminoidut putket

Alusinkityssä putkessa yhdistyvät teräksen, sinkin ja alumiinin parhaat ominaisuudet.  Se kestää korroosiota kuin alumiini, rasituksia kuin teräs ja seoksen sinkin ansiosta myös leikkauspinnoilla on hyvä katodinen suoja. Aluminoitu putki taas tarjoaa erityisen hyvän kuumankeston. Molempia laatuja käytetäänkin vaativissa kohteissa kuten pakoputkistoissa ja kattoturvatuotteissa.

Magnesium-seosteiset pinnoitteet parantavat teräsputkien korroosionkestävyyttä

Magnesium-seosteiset pinnoitteet

Sinkin ja alumiinin lisänä käytettävä soveltuva määrä magnesiumia parantaa teräsputken korroosionkestoa entisestään ja erityisesti emäksisessä ympäristössä. Näitä putkia käytetäänkin laajasti esimerkiksi maataloudessa ja kasvihuonerakentamisessa.

Teräsputket soveltuvat myös liikennemerkkiputkiksi

Alusinkityt liikennemerkkiputket

Alusinkityn teräsputken käyttäminen liikenneturvallisuustuotteissa on lisääntynyt vahvasti erityisesti hyvän korroosiosuojan ansiosta. Valmistamillamme liikennemerkkiputkilla on CE-hyväksyntä ja ne täyttävät EN12899-1 standardin tiukat laatuvaatimukset esimerkiksi suunnitellun taivutus- ja vääntöjäykkyyden osalta.

Kylmä- ja kuumavalssatut teräsputket

Kylmä- ja kuumavalssatut teräsputket

Kylmä- ja kuumavalssatusta pinnoittamattomasta rainasta valmistettua teräsputkea käytetään moniin tarkoituksiin laiterakentamisesta kalusteisiin. Lujuudet vaihtelevat muovailtavista laaduista erityislujiin teräksiin. Tyypillisesti lopputuotteet pulverimaalataan.

Miksi valita Fenno

Olemme joustava toimittaja ja teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme sekä johtavien terästoimittajien kanssa. Teräsputkien tarjontamme ei rajoitu pelkkiin vakioputkitoimituksiin vaan palvelemme asiakkaitamme esimerkiksi määrämittaan katkaisulla, päiden harjauksella, taivutuksilla ja pinnoituksilla. Ota yhteyttä niin katsotaan juuri oikea vaihtoehto putkitarpeisiisi.

MÄÄRÄMITTALASERLEIKKAUSTAIVUTUSMUOKKAUSHITSAUSVARASTOINTIIDEOINTISUUNNITTELU

Laatu, ihmiset ja ympäristö

FennoSteel tunnetaan maailmalla tinkimättömästä laatuasenteesta. Laadukkaan toiminnan seurauksena niin tuotekehitys, tuotanto ja logistiikkatoiminnot ovat ISO 9001 sertifioituja.

Ihmiset tekevät laadun ja teemme parhaamme taataksemme turvallisen, motivoivan ja rohkaisevan työpaikan. OHSAS 18001 sertifikaattimme on seurausta systemaattisesta työstämme tällä saralla.

Olemme panostaneet kaikessa toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen, josta osoituksena on Fennolle myönnetty ISO 14001 sertifikaatti. Kaikki tuotannossamme käytetyt prosessien oheistuotteet ja raaka-aineet joko hyötykäytetään omassa tuotannossamme tai kierrätetään asianmukaisesti lajiteltuina.

FennoSteelille on myös myönnetty Avainlippu korkean kotimaisuusasteen merkiksi. Olemme tästä hyvin ylpeitä.

 

Yhteystiedot

Myynti- ja Ostopäällikkö
Jami Kivelä
Gsm +358 40 053 7297
jami.kivela@fennosteel.com

flag-fi flag-en

Tuotantojohtaja / laatuasiat
Miiro Kuusikko
Gsm +358 40 509 3809
miiro.kuusikko@fennosteel.com

flag-fi flag-en

Myyntiassistentti
Noora Koivukorpi
Gsm +358 44 776 8390
noora.koivukorpi@fennosteel.com

flag-fi flag-en