Siirry sisältöön

Erikoistuotteet

Erikoistuotteita suunnittelusta valmistukseen

FennoSteelin perinteinen osaaminen on keskittynyt pakoputkistoihin ja teräsputkien valmistamiseen. Päätuotelinjojen rinnalla valmistamme myös konekantaamme ja osaamiseemme soveltuvia erikoistuotteita.

Erikoistuotteisiin luemme erityistä päästöjen rajoittamisteknologiaa vaativat työkoneiden pakoputkistot, putkista jatkojalostetut tuotteet, prässätyt ja meistetyt laipat sekä kiinnikkeet. Erikoistuotteet voidaan myös pintakäsitellä kokoonpanon jälkeen.

Osaaminen

Vahvuutemme on pitkä osaaminen teräskomponenttien suunnittelusta valmistukseen.

Konekanta

Tuotannossamme on pitkälle automatisoituja koneita ja valmistuslinjoja joilla tekeminen on tehokasta ja kilpailukykyistä.

Tahtotila

Erikoistuotteiden noste markkinoilla ruokkii entisestään vahvaa tahtoamme olla asiakkaan ensisijainen valinta.

Tuotteet

  • Erikoisteknologiaa vaativat pakoputkistot, sisältäen tyypillisesti hiukkaussuodattimen tai katalysaattorin.
  • Putkien ja tankojen jatkojalosteet, kuten kannakeputket, polkupyörätelineet ja taivutetut teräslankarakenteet.
  • Ohutlevyrainan kavennukset, avonaiset profiilit, reikärainat ja stanssatut laipoitukset.
  • Putkien laajennusliitokset ja hitsaukset.

Osaavaa palvelua suunnittelusta toteutukseen

FennoSteelin erikoistuotteita käytetään mitä erilaisimmissa kohteissa kuten koneissa, laitteissa, ajoneuvoissa ja työkoneissa.

nfd

Ruostumaton pakojärjestelmä

Tämä työkoneen pakojärjestelmä sisältää välittömästi moottorin jälkeen asennetun vaimenninosion. Teknisesti ratkaisu on korkeatasoinen johtuen kohteelle määritellyistä melu- pintalämpötila- ja painorajoista sekä vaatimuksesta kestää pitkäaikaista voimakastakin tärinää.

 

hanger-tube

Kannakeputket

Lokasuojien kannakeputket ovat tyypillisiä FennoSteelin erikoistuotteita, joihin konekantamme sopii mainiosti. Olemme itse putkiaihion valmistaja ja seuraavissa vaiheissa taivutus-, katkaisu- ja päänmuotoilulinjamme valmistaa oikean muotoiset tuotteet.

 

Miksi valita Fenno

Käytössämme on erittäin laaja konekanta ja osaava henkilöstö. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja teemme osaltamme kaikkemme jotta asiakkaidemme hankkeet onnistuvat.

Tarjontamme ei rajoitu pelkkään valmistukseen vaan annamme tarvittaessa myös tuotekehitys- ja projektiosaamisemme hankkeen käyttöön.

Ota yhteyttä niin mietitään miten voisimme auttaa.

KATKAISUAUKOTUSTAIVUTUSMUOKKAUSHITSAUSIDEOINTISUUNNITTELU

Laatu, ihmiset ja ympäristö

FennoSteel tunnetaan maailmalla tinkimättömästä laatuasenteesta. Laadukkaan toiminnan seurauksena niin tuotekehitys, tuotanto ja logistiikkatoiminnot ovat ISO 9001 sertifioituja.

Ihmiset tekevät laadun ja teemme parhaamme taataksemme turvallisen, motivoivan ja rohkaisevan työpaikan. OHSAS 18001 sertifikaattimme on seurausta systemaattisesta työstämme tällä saralla.

Olemme panostaneet kaikessa toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen, josta osoituksena on Fennolle myönnetty ISO 14001 sertifikaatti. Kaikki tuotannossamme käytetyt prosessien oheistuotteet ja raaka-aineet joko hyötykäytetään omassa tuotannossamme tai kierrätetään asianmukaisesti lajiteltuina.

FennoSteelille on myös myönnetty Avainlippu korkean kotimaisuusasteen merkiksi. Olemme tästä hyvin ylpeitä.

 

Yhteystiedot

Myyntipäällikkö, OE pakoputket ja erikoistuotteet
Keijo Laihonen
Gsm +358 50 3270125
keijo.laihonen@fennosteel.com

flag-fi flag-en

Tuotepäällikkö
Petri Keihänen
Gsm +358 44 063 4548
petri.keihanen@fennosteel.com

flag-fi flag-en