Siirry sisältöön

FENNOSTEEL MAXPOSSA, TERVETULOA OSASTOLLEMME B119

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään nyt 20. kertaa torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita kaikissa kokoluokissa. Mahtavien koneiden lisäksi Maxpo tarjoaa viihdyttävää ohjelmaa. Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17 ja lauantaina klo 9-16. Suomen…

Lue lisää

MIELENKIINTOISIA TÖITÄ TARJOLLA, HITSAAJA PIENSARJA- JA PROTOVALMISTUKSEEN

Hitsaajan tehtävä pitää sisällään prototuotteiden sekä pienten sarjojen valmistuksen lisäksi tuote- ja menetelmäkehitystä, joten jokainen päivä tuo tullessaan omat haasteensa. Pääset työskentelemään niin ruostumattoman kuin myös pinnoitettujen terästen parissa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa Parkanon tehtaallamme. FennoSteel Oy on Pohjoismaiden suurin henkilö- ja pakettiautojen sekä työkoneiden pakoputkistojen ja teollisuuden ohutseinäisten teräsputkien valmistaja. Asiakkainamme ovat johtavat Eurooppalaiset…

Lue lisää

TERVETULOA VIERAILEMAAN OSASTOLLEMME U422 HÄRMÄN POWER TRUCK SHOW:ssa

Raskaan kaluston toimijat kokoontuvat jälleen Härmän Power Truck show -tilaisuuteen. Tervetuloa käymään Fennon osastolla U422 ja tutustumaan raskaan kaluston pakoputkistoihin, hiukkassuodattimiin, katalysaattoreihin ja tietysti Fennon valmistamiin teräsputkiin ja putkikomponentteihin. Niin ja sitä ennen toivotamme kaikille yhteistyökumppaneillemme hyvää juhannusta!

Lue lisää

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023

Mieleenpainuva vuosi 2022 on lähestymässä loppuaan. Tänä vuonna joulua ja uutta vuotta juhlitaan viikonloppuvoittoisesti. Olemmekin siten auki koko vuodenvaihteen tienoon jokaisena arkipäivänä. Toivomme kaikille rentouttavaa joulunaikaa!

Lue lisää

Automechanika 2022 kiitokset

Iso kiitos asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja kaikille osastollamme vierailleille. Automechanika 2022 saatiin päätökseen. Autovaraosaliiketoiminnan messuväki sai tavata toisiaan neljän vuoden tauon jälkeen. Kahden vuoden päästä uudestaan:).

Lue lisää